Super Premium Hrana za kućne ljubimce

Proizvedeno u Nemačkoj

Visokokvalitetni sastojci

WEIGHT & DIABETIC CAT DRY

Ako skok sa stuba za grebanje postane težak, mačka previše pije, jako je gladna i mnogo dobija ili gubi na težini, možda je u pitanju dijabetes. Kao i kod ljudi, tada je vreme za ishranu zasnovanu na potrebama: sa Josera Help Weight & Diabetic, mačka može da održi svoju idealnu težinu, odnosno uz umereno hranjenje, ne naglo da je smanji i stavi pod kontrolu dijabetes.

Receptura sa malo kalorija i malo šećera je idealna za takvu dijetu. Vlakna pomažu u održavanju normalnog nivoa šećera u krvi i takođe doprinose sitosti. Fitogen kompleks sadrži koren đumbira koji deluje pozitivno na probavu. – đumbir je tradicionalni sastojak koji pomaže kod dijabetesa.

Josera Help Weight & Diabetic može pomoći vašoj mački da se oseća bolje tako što joj pomaže da smrša i održi idealnu težinu kroz smanjeni unos kalorija. Receptura može da ima i pomoćni efekat kod mačaka koja boluju od dijabetesa.

  • Pogodno za dijetalnu ishranu zasnovanu na potrebama
  • Može da pomogne u terapiji dijabetesa zahvaljujući smanjenom sadržaju kalorija i šećera
  • Bogata vlaknima: podstiče normalan nivo šećera u krvi i doprinosi sitosti uprkos smanjenom sadržaju energije
  • Sa fitogen kompleksom: sastojci korena đumbira deluju pozitivno na probavu
  • Podsticanje metabolizma kroz visok sadržaj proteina
  • L-karnitin podstiče metabolizam masti i pomaže u održavanju mišića

Dijetalna hrana sa smanjenim sadržajem energije za odrasle mačke za pomoć kod dijabetes melitusa

  • Veličina pakovanja:
  • 400g
  • 2kg
Dijetalna hrana sa smanjenim sadržajem energije za odrasle mačke za pomoć kod dijabetes melitusa
sušeni protein piletine; kukuruz; sušeni proteini čvaraka; pirinač; celuloza; suva pulpa od repe (prirodan izvor balastnih materija); živinska mast; hidrolizovani životinjski protein; minerali; hidrolizat jetre peradi; ljuske bokvice; origano; đumbir; ruzmarin; kopriva; gospin trn; brusnica;
WEIGHT & DIABETIC CAT DRY Kompozicija
Težina
Smanjenje telesne težine
gojaznost
Održavanje težine
normalno aktivan
2-3 kg 25-35 g 35-55 g
3-4 kg 35-45 g 45-70 g
4-5 kg 45-50 g 60-80 g
5-7 kg 50-65 g 70-95 g
7-10 kg 65-80 g 85-125 g

Preporuka za hranjenje po danu
Za neagresivno smanjenje težine vaša životinja treba da izgubi 1-2% telesne mase nedeljno. Ovo se mora redovno proveravati i po potrebi prilagoditi blagim smanjenjem ili povećanjem količine hrane. Smanjenje težine sme da se obavlja samo pod nadzorom veterinara
Uvek ponudite životinji svežu vodu za piće.
Analitičke komponente
sirovi proteini 35.2 %
sadržaj masti 9.8 %
sirovo vlakno 5.7 %
sirovi pepeo 6.7 %
kalcijum 1.35 %
fosfor 1.00 %
magnezijum 0,60 %

Prednosti proizvoda

Đumbir

Đumbir

Vredni sastojci korena đumbira deluju digestivno i protivupalno. Đumbir može da pomogne u održavanju normalnog metabolizma i zdravom gubitku težine. Tradicionalno se takođe koristi kao pomoćno sredstvo kod dijabetesa.
Neagresivna kontrola težine

Neagresivna kontrola težine

Receptura sa niskim sadržajem masti sa malo kalorija i šećera, ali sa povećanim sadržajem proteina, pomaže kod neagresivnog mršavljenja mačke, a pri tome joj obezbeđuje sve vitalne hranljive materije. Uz stalne provere težine i, ako je potrebno, uz manja prilagođavanja količine hrane, postiže se neagresivno smanjenje težine, tako što mačka ne gubi više od 1-2% telesne mase nedeljno.
Dodatna količina vlakana

Dodatna količina vlakana

Visok sadržaj dijetetskih vlakana može da spreči zahtev za hranom i glad između obroka, jer utiče na pojačan osećaj sitosti. Sadržaj vlakana može da uspori apsorpciju glukoze iz creva u krv i doprinose stabilizaciji šećera u krvi.