Super Premium Hrana za kućne ljubimce

Proizvedeno u Nemačkoj

Visokokvalitetni sastojci

Impressumni

Informacije prema čl. 5 Zakona o elektronskim medijima (TMG):

Josera petfood GmbH & Co. KG
Industriegebiet Süd
63924 Kleinheubach
Nemačka
 
Lično odgovorni deoničar za Josera petfood GmbH & Co. KG:
Josera petfood Beteiligungs-GmbH
Industriegebiet Süd
63924 Kleinheubach
 
Kontakt:
Tel.: +49 (0) 9371 940-0
E-Mail: josera@josera.de
 
Registarski sud:
Amtsgericht Aschaffenburg, Broj registracije: HRA 5614
PDV identifikacioni broj prema čl. 27a Zakona o porezu na promet (UstG): DE 305 344 385
 
Komplementar Josera petfood GmbH & Co. KG:
Josera petfood GmbH & Co. KG
Industriegebiet Süd
63924 Kleinheubach
 
Nadležni nadzorni organ:
Vlada Gornje Bavarske
Nadzor hrane za životinje Bavarske
Sachgebiet 56
Maximilianstrasse 39
80538 München
 
CEO of Josera petfood GmbH & Co KG:
Stephan Hoose
 
Решавање спорова

Интернетско рјешавање спорова у складу с чланом 14. став 1. ОДР-ВО: Еуропска комисија пружа платформу за интернетско рјешавање спорова (ОС): хттпс://ец.еуропа.еу/цонсумерс/одр.
Нашу адресу е-поште можете пронаћи у горе наведеном правном обавештењу.

Нисмо вољни или дужни да учествујемо у поступку за решавање спора пред арбитражним одбором потрошача.

Одговорност за садржај
Као пружалац услуга, одговорни смо за властити садржај на овим страницама у складу са општим законом у складу са чланом 7 (1) ТМГ. Према §§ 8 до 10 ТМГ, као пружалац услуга, нисмо дужни да пратимо преносене или чуване информације треће стране или да истражујемо околности које указују на незакониту активност.

На обавезе уклањања или блокирања употребе информација у складу са општим законима се не утичу. Међутим, одговорност у овом погледу могућа је само од тренутка у којем смо постали свесни одређеног законског кршења. Чим будемо сазнали за таква законска кршења, одмах ћемо уклонити овај садржај.

Одговорност за везе
Наша понуда садржи линкове до веб локација спољних страна, на чије садржаје немамо утицај. Стога не можемо преузети никакву одговорност за овај садржај треће стране. Одговарајући провајдер или оператор страница увек је одговоран за садржај повезаних страница. Повезане странице су проверене ради могућих законских кршења у време када су повезане. У време креирања везе није пронађен ниједан нелегални садржај.

Стална контрола садржаја повезаних страница није разумна без конкретних доказа о кршењу закона. Ако постанемо свесни законских кршења, такве везе ћемо одмах уклонити.

Ауторско право
Садржај и дјела на овим страницама креирана од стране оператера веб странице подлијежу њемачком закону о ауторском праву. Умножавање, обрада, дистрибуција и било каква експлоатација изван граница закона о ауторским правима захтевају писмену сагласност одговарајућег аутора или ствараоца. Преузимања и копије ове веб странице дозвољене су само за приватну, некомерцијалну употребу.

Уколико садржај на овој веб локацији није створио оператор, поштују се ауторска права трећих лица. Конкретни садржаји трећих лица су означени као такви. Ако ипак сазнате за кршење ауторских права, молимо вас да нас о томе обавестите. Чим сазнамо за кршења закона, одмах ћемо уклонити такав садржај.