Super Premium Hrana za kućne ljubimce

Proizvedeno u Nemačkoj

Visokokvalitetni sastojci

URINARY CAT DRY

Ako mačka ima problema sa čistoćom ili mokrenjem to može da ima bolne uzroke: često pate od mokraćnog kamenja, u ovom slučaju takozvanih struvita. Tu odgovarajuća hrana može da pomogne u poboljšanju dobrobiti. Naš Josera Help Urinari je tačno napravljen za tu namenu.

Medicinska hrana podstiče kiselu pH vrednost urina kako bi se smanjila verovatnoća formiranja struvitnog kamenja. Receptura takođe ima smanjen sadržaj magnezijuma i uravnotežen sadržaj proteina i fosfora. Ovo su osnove za formiranje struvitnih kamena. Fitogen kompleks obezbeđuje svakom hrskavom kroketu brusnicu i koprivu koje se tradicionalno koriste za lečenje infekcija urinarnog trakta.

Svojim odabranim sastojcima Josera Help Urinari može da pomogne u rastvaranju struvitnog kamenja i peska i smanjenju njihovog ponovnog pojavljivanja.

  • Receptura sa smanjenim sadržajem magnezijuma za mačke
  • Podstiče kiselu pH vrednost urina kako bi se smanjio rizik od formiranja struvitnog kamenja
  • Uravnotežen odnos proteina i fosfora za sprečavanje formiranja struvitnog kamenja
  • Fitogen kompleks brusnica i kopriva tradicionalno se koriste kao suplementi za bolesti urinarnog trakta
  • Povećan sadržaj natrijuma za podsticanje apsorpcije vode i time ispiranje urinarnog trakta

Dijetetska hrana za odrasle mačke za rastvaranje struvitnog kamenja i/ili za sprečavanje ponovnog stvaranja struvitnog kamenja.

  • Veličina pakovanja:
  • 400g
  • 2kg
  • 10kg
Dijetetska hrana za odrasle mačke za rastvaranje struvitnog kamenja i/ili za sprečavanje ponovnog stvaranja struvitnog kamenja.
sušeni proteini čvaraka; pirinač; kukuruz; suva pulpa od repe (prirodan izvor balastnih materija); živinska mast; sušeni krompir; hidrolizovani životinjski protein; protein od krompira; minerali; hidrolizat jetre peradi; origano; đumbir; ruzmarin; kopriva; gospin trn; brusnica;
URINARY CAT DRY Kompozicija
Težina
neaktivnost / starost
normalna aktivnost / starost
2-3 kg 30-40 g 40-55 g
3-4 kg 40-50 g 55-65 g
4-5 kg 50-60 g 65-75 g
5-7 kg 60-75 g 75-95 g
7-10 kg 75-95 g 95-125 g

Preporuka za hranjenje po danu
Za optimalan efekat treba hraniti samo dijetetskom hranom. Dodatna količna se mora unapred sa veterinarom koji obavlja lečenje.
Uvek ponudite životinji svežu vodu za piće.
Analitičke komponente
sirovi proteini 28.2 %
sadržaj masti 12.8 %
sirovo vlakno 2.4 %
sirovi pepeo 5.8 %
kalcijum 0.60 %
fosfor 0.45 %
magnezijum 0,65 %

Prednosti proizvoda

Brusnica

Brusnica

Brusnica koja potiče iz Severne Amerike je tamo vekovima cenjena zbog svojih pozitivnih svojstava. Tradicionalno se brusnica koristi kao dopunsko sredstvo u terapiji kod bolesti urinarnog trakta.
Uravnotežen sadržaj minerala

Uravnotežen sadržaj minerala

Receptura sadrži uravnotežen sadržaj minerala koji je posebno prilagođen bolesti. Magnezijum i fosfor su smanjeni u odnosu na potrebe. Blago povećan sadržaj natrijuma podstiče ponašanje mačke po pitanju uzimanja tečnosti, a time i ispiranje urinarnog trakta.
Kontrola pH urina

Kontrola pH urina

pH vrednost urina je smanjena optimalno podešenim mineralnim odnosom i sastojcima koji zakiseljavaju urin. Time se podstiče kisela pH vrednost urina od 6,0-6,5 tako da se ne formira novo urinarno kamenje, a postojeće struvitno kameje se može rastvoriti kroz dijetalnu ishranu.