Super Premium Hrana za kućne ljubimce

Proizvedeno u Nemačkoj

Visokokvalitetni sastojci

JOSERA garancija kvaliteta

Uz JOSERA hranu za ljubimce možete biti sigurni da: Kao stručnjaci za prvoklasnu hranuza pse mi koristimo više od 75 godina iskustva i stručnosti. Svako ko izabere JOSERA hranu za ljubimce dobije "Hranu za ljubimce u koju je uložena strast". Ove reči su naša posvećenost i obećanje za izuzetne premijum recepte pomoću kojih proizvodimo hranu visokog kvaliteta za vaše pse, mačke i konje. Naš sveobuhvatni opseg obezbeđuje našim četvoronožnim prijateljima ishranu u svim fazma života na najvišem nivou. Uverite se sami.

Razvoj proizvoda – Samo najbolje za vašeg ljubimca

Visokokvalitetna hrana za kućne ljubimce ne samo da mora da bude ukusna za vašeg četvoronožnog prijatelja, već mora da bude posebno kompatibilna i da zadovolji vaše individualne potrebe. Zbog toga, kvalitetne formulacije naših proizvoda zajednički razvija tim nutricionista kao i stručnjaci iz nauke i prakse prema najnovijim saznanjima. Naši stručnjaci su uvek u toku i uzimaju u obzir najnovija naučna otkrića priznatih nutricionista u razvoju naših formulacija.

Schieblehre_555x555px

Najviši kvalitet počinje pažljivim izborom sastojaka. Za naše vrhunske hrane za pse, mačke i konje, mi koristimo izuzetno kvalitetne, prirodne i zdrave sastojke. Mi ne koristimo genetski modifikovane sirove materijale i ne dodajemo soju i pšenicu, kao ni veštačke boje, ukuse i konzervanse. Mi ovo garantujemo ugovorom sa našim dobavljačima i redovno proveravamo u našoj akreditovanoj laboratoriji. Da bismo mogli da garantujemo konstantno visoke standarde kvaliteta, veliku važnost pridajemo dugoročnoj i pouzdanoj saradnji sa našim trgovačkim partnerima.

Podrazumeva se da komponente od mesa koje koristimo dolaze od životinja koje su pogodne za upotrebu od strane ljudi. Da bi se zaštitile divlje ribe, lososa za naše proizvode dobijamo iz evropskih uzgajališta. Pored toga, preferira se upotreba sirovina iz regiona za proizvodnju JOSERA premium hrane za životinje.

Labor_555x555px

JOSERA garantuje neprikosnoven kvalitet proizvoda prve klase. Zbog toga, sve sirovine se proveravaju u okviru naše interne, akreditovane laboratorije u skladu sa strogim kriterijumima i najvišim standardima kvaliteta pre obrade. Pored toga, izlazni gotov proizvod se ponovo proverava pre izlaska iz fabrike. Od osnivanja naše kompanije, mi ne obavljamo istraživanja na životinjama za razvoj naše hrane za kućne ljubimce. 

Prehrambeni hemičari, biolozi i laboratorijski tehničari rade zajedno da bi osigurali najbolji kvalitet za vašeg ljubimca. Uz najbolje prihvatanje, najveću stopu varenja kao i kompatibilnost i puno pogodnosti za kožu i dlaku, JOSERA proizvodi nude vašem prijatelju na četiri noge pravu upotrebu. Da bismo ispunili našu tvrdnju za lidere u kvalitetu u svakom trenutku, redovno obavljamo dobrovoljna, neutralna istraživanja pored državnih kontrola. Nezavisni istražitelji imenovani od strane države formalno su sertifikovali Josera Erbacher servisnu laboratoriju sa akreditacijom za laboratoriju u skladu sa ISO / IEC 17025 što je najviši mogući standard za laboratorije za testiranje.

Ntakata-Mountains_555x555px

Naši dnevni postupci se uvek fokusiraju na odgovornostima prema ljudima, životinjama, životnoj sredini i budućim generacijama. Mi smo rezimirali sve perspektive održivosti - ekonomija, ekologija i ljudi - u jedan određeni cilj: da budemo potpuno ugljenično neutralni do 2020. Da bismo ostvarili ovaj cilj, mi smo zasnovali našu strategiju za održivost tako da možemo da kompenzujemo sve emisije CO2 nastale tokom proizvodnje naših proizvoda. U saradnji sa Carbon Tanzania i Myclimate, mi podržavamo projekat očuvanja šume na Ntakata planinama kao aktivni partneri. 

Da bismo nastavii sa optimizacijom naših performansi za životnu sredinu, mi stalno testiranmo sve naše postupke i proizvode kao deo našeg sistema za upravljanje zaštitom životne sredine i upravljanje energetskim sistemom.  Na primer, mi koristimo proizvodne postupke koji na efikasan način kkoriste resurse i postupke transporta obavljamo na način koji potpomaže životnu sredinu da bismo održivo smanjili uticaj na životnu sredinu naših poslovnih aktivnosti. Mi smo već dobili nekoliko nagrada za našu posvećenost uštedi energije i smanjenju emisija CO2.

Kompanija JOSERA je 2018. godine postala prvi proizvođač hrane za životinje koja je objavila izveštaj o održivosti. Ovaj izveštaj je usklađen sa smernicama Globalne inicijative za izveštavanje (GRI).

Porodična kompanija JOSERA ima interesovanje za zdravu ishranu, održive i ekonomične postupke kao i primenu upravljanja kvalitetom: Možete da se oslonite na to!