Super Premium Hrana za kućne ljubimce

Proizvedeno u Nemačkoj

Visokokvalitetni sastojci

CATELUX

JOSERA Catelux sa ukusnim pačijim mesom i krompirima i dodatim dijetetskim vlaknima je idealna hrana za mačke, kod kojih se stvaraju loptice od dlaka i koje su pravi gurmani.

  • Ukusno pačije meso i krompiri za zahtevne mačke sa posebnim dijetetskim vlaknima pomažu u prenosu prikupljene dlake kroz digestivni trakt da bi se umanjile loptice od dlaka, posebno kod mačaka sa dugom dlakom. Važne masne kiseline, vitamini i hranljive materije obezbeđuju zdravu kožu i sjajno krzno.
  • Vrednost pH u urinu od 6,0 - 6,5 može da umanji rizik od formiranja kamenja u bešici.

Sa pačijim mesom i krompirom koji regulišu loptice od dlaka

  • Veličina pakovanja:
  • 400g
  • 2kg
  • 10kg
  • 4.25kg
  • 15kg
Sa pačijim mesom i krompirom koji regulišu loptice od dlaka
Sastav: Protein peradi (sušen) (živina 18 %, patka 6 %); kukuruz; živinska mast; čvarci; krompirov skrob 10,0 %; pulpa šećerne repe; Celuloza; Protein kukuruza; biljne belančevine (hidrolizovane); biljne belančevine (hidrolizovane); minerali; rogač brašna ,;
CATELUX Kompozicija
  Količina hrane
Catelux / 24 h
2 - 3 kg 25 - 40 g
3 - 4 kg 40 - 55 g
4 - 5 kg 55 - 70 g
5 - 7 kg 70 - 95 g
7 - 10 kg 95 - 120 g

Uvek obezbedite vašoj mački svežu vodu za piće.

Prednosti proizvoda

Izuzetan učinak u smanjenju loptica od dlaka

Izuzetan učinak u smanjenju loptica od dlaka

Specijalna dijetetska vlakna pomažu da se opala dlaka prenese kroz digestivni trakt i mogu da smanje formiranje loptica od dlaka.
Koža i krzno

Koža i krzno

Blistavo i meko krzno i zdrava koža su znaci optimalne ishrane vaše mačke. To se osigurava unosom vrednih masnih kiselina, vitamina, kao i cinka i bakra u lako apsorbujućem, organski vezanom obliku.
pH u urinu od 6,0 - 6,5

pH u urinu od 6,0 - 6,5

Pažljiv odabir sastojaka i posebni recepti osiguravaju savršen odnos kalcijum-fosfor i smanjeni nivo magnezijuma. Podržana je pH vrednost od 6,0-6,5 i može umanjiti rizik od stvaranja kamenca u mokraći.